Nintendo Klubi suljetaan 30.4.2017 mennessä

Hei kaikki Nintendo Suomen foorumilaiset ja klubilaiset!


Kuten olette huomanneet, meillä ei valitettavasti ole ollut tarpeeksi resursseja ylläpitämään foorumia ja Nintendo Klubin sivustoa paikallisella tasolla. Vastaavanlaisia foorumeja/nettisivuja ei ole ollut viime aikoina käytössä muilla Pohjoismailla, joihin olisimme voineet Nintendo Klubin (foorumi & nettisivut) yhdistää.

Tästä syystä olemme valitettavasti joutuneet tilanteeseen, että kyseiset sivustot suljetaan huhtikuun 2017 loppuun mennessä ja keskitymme jatkossa täysin uuden Nintendo.fi -sivuston ylläpitoon ja Twitter/Facebook/YouTube-sivujemme päivittämiseen.

Nintendo Klubin jäsenrekisteri poistetaan käytöstä ja tyhjennetään, joten sinun ei tarvitse tehdä asialle mitään. Nintendo Klubin Foorumista harkitsemme faniversiota, jonka ylläpitoa hoitaisi Nintendo-fanimme. Tarkemmat tiedot voit lukea foorumilta aina huhtikuun 2017 loppuun mennessä.


Tässä vaiheessa haluamme kiittää kaikkia foorumilaisia, Nintendo Klubilaisia ja innokkaita Nintendo-faneja näistä menneistä vuosista. Jatketaan muissa kanavissa.  :)